Onsdag

YEESS, nu har det äntligen blivit onsdag och nu ska Moa komma hit! Har inte träffat henne sedan sommarlovet och då var det inte länge alls. Jag har faktiskt inte ens varit nere i Sölvesborg sedan sommarlovet. Saknar det faktiskt inte ett dugg just nu. Bara vissa tjejer och killar då. Men ah. Nyss ringde Viktor nu när jag är hur trött som helst och låter superpigg eller något och frågade ifall han fick komma samtidigt som Moa. Man ba aa visst. Sen ska han typ iväg någontimme med nån annan han känner här innan han ska komma tillbaka till mej. Känner mej inte super hyper idag. Antligen får jag ta och köpa någon energidricka eller så får vi kolla film hela dagen. Vad tycks? Blir nog bra i alla fall. Vi ska nog laga mat. Hoppas på att killarna är grymma på det. Pappa jobbar ju och mamma är sjuk. Värsta fall får vi väl beställa pizza i alla fall.. Det på bilden är fett tufft så att alla vet! Kram,
 

Taggar,

Idag händer absolut ingenting. Det var visst några som skulle åka skridskor idag igen. Så min lillebror och mamma är där. Men jag orkade verkligen inte vara där idag igen. Mest för att jag var så sjukt dålig på att åka igår så det finns inte. Men då får jag väl skylla mej själv att jag sitter inne, deppar och fryser helt ensam istället. Ikväll ska vi ut till några iallafall så har duschat nyss. Blir väl att platta håret resten av dagen när håret torkat. Myyss. Sen taggar jag morgondagen då Moa kommer hit! Timmy skulle ju ha en kompis här med som heter Hampus. Men han verkade typ bara dissa? Aja men Moa kommer i alla fall och sover över till på fredagen. Sen en stund på onsdagen kommer Viktor, Isak och Benjamin också. Taggar!
 
Här får ni tre as söta bilder ifrån usa. Har nämligen fört över alla pappas bilder till min data nu med så.
 

 
 

Mysigt

Mamma körde mej och Timmy till Isak och Benjamin. Vi körde först Yatzy. Jag vann såklart eftersom jag är bäst som på allting annat. Sen kollade vi på någon as random film. Men alla tyckte den var kass. Så vi (=jag) gick in till Isak och spelade fifa medans alla andra satt vid sina mobiler. Sen spelade vi fia med knuff. Jag som valde det. Och bara därför förlorade jag ju självklart. Grymt nöjd i alla fall att jag inte kom sist. Sen kom mamma och nu har vi nyss kommit hem. Ni får en bild på mej helt ,obbad och några dagar gammal eftersom jag ser hemsk ut nu efter allting.
 
Sen har ju älskade Matilda varit på sjukhuset i 5 timmar?! Men nu är hon hemmma och mår okej! Magsjuka hade hon. Så jag taggar magsjuka jag med då eftersom det brukar smitta och jag va med henne då hon mådde dåligt..
 

One Direction till Sverige!

På fredag kommer man kunna köpa billjätter till One Direction i Sverige, Norge och Danmark! Tror jag det var. Dom kommer kosta mellan 350-800 kronor beroende på var någonstanns man vill sitta. De kommer vara i friends arena så de kommer få plats ca 40 tusen personer.
 
Jag kanske ska köpa. Eller min mamma får göra det. Isånnafall är det jag och Matilda som åker upp till Stockholm och ser One Direction den 8 maj. Fatta vad underbart det hade varit! Vet inte om mamma vet hur man köper, men vi får la se vad hon fixar för kommer gå under annars!
 

Skridskor.

Vi åkte bort till bandy hallen och åkte lite skridskor där. Mamma bara lämnade oss med dom andra. Och dom andra typ bara körde bandy hela tiden. Så det var skit bra att två av mina kompisar var där helt random. Trillade i alla fall inte en ända gång. Men sen skulle en köra hem oss för att min mamma var hemma hos dom. Fast vi stannade kvar hos dom medan mamma åtke till någon sjuk gymnast. Där spelade vi först lite fifa. Tänker inte säga hur det gick. Sen kollade vi på ninja turtels. YAy eller jag gjorde det i alla fall.. Sen skulle vi sticka hem. Ikväll nu ska man dra till Isak och träffa några där. Sjukt kul dag. Sen har min nya plattång kommit med. Den är sjukt bra så nu slipper jag gå omkring i lockigt hår resten av livet! :)
 
 
 

Little Thing

Här får ni One Directions nya låt som nästan nyss lagts upp på youtube. Den är helt grym, helt underbar. Finns inte ord för den så ni får ta och lyssna på den själv istället så kanske ni förstår. 5 underbara killar som har världens finasta röster och är vackrast i världen.
 
You'll never love yourself half as much as I love you. You'll never treat yourself right darling' But I want you to If I let you know I'm here for you maybe you'll love yourself like I love you oh,I've just let these little things slip out of my mounth. Beacause it's you Oh it's you. It's you they add up to. And I'm in love with you.
 
 

Halv lycklig.

Låg uppe till halv  två inatt och frös. Mitt element funkade inte så trodde jag skulle frysa ihjäl eller någonting. När man väl var nära på att somna så började mobilen vibbriera varja gång. Men det var sjukt värt det. Skulle kunna va vaken närsomhelst för att få smsa med han så. Sen har jag inte kunnat sova länge alls för att det är så sjukt kallt. 
 
Sen va det en som frågade om jag och Timmy ville följa med och åka skridskor idag. Vi får se hur det blir med det. Jag har bara ett par tjejskridskor som jag använt typ en gång men dom passar fortfarande eftersom mina fötter inte blivit större. Sen för det andra kan jag inte åka skridskor och ser as mobbad ut.. Så kommer bli sjukt pinsamt, men men.
 

Matilda & Emmie,

ahapp, idag så tvingade Emmie och Matilda ut mej fast jag bara ville vara inne och deppa. Men sen skulle Emmie iväg och vara med Moa. Så jag och Matilda skulle sova över. Så har vi as kul och allt möjligt. Men hon mådde inte bra så jag stack nyss ifrån henne. Så ikväll kommer jag få sova i alla fall. Saknar Matilda sjukt enormt så klart. Hoppas hon blir bäättre!  Fett fina jag och Matilda är, hadde ingen bild på Emmie så.
 
 

Färgborttagning.

Vi hade köpt hårtfärgbort tagning till mej eftersom jag vill bli lite ljusare. Så min mamma fixade det på mej. Var typ sjukt jobbigt. Man var tvungen att stå i duchen i 10 min tre gånger? Sen tycker jag dock inte att det blev någon skillnad på håret. Det bara stinker spya?! Får la dränka mej i perfym. Men vi har köpt en mörkblond toning med som vi kanske kommer att fixa senare. Om jag inte känner för att använda en sån här borttagning en gång till eftersom vi köpte två förpackningar för att jag alltid brukar behöva det. Men vad tycker ni? Blev det någon skillnad? Lite dåliga bilder kanske, sjukt dåligt ljus nu. Så ser exakt lika dant ut?! men vi får se hur det blir sedan när det torkat! Dom med den blåa tröjan är efteråt. Tumme ner till denna saken. (N)
 
 

Kallt ute på kvällen.

Innan idag så träffade man Viktor helt random. Så vi bestämmde att vi skulle träffas på onsdag eftersom Moa kommer och ska va hos mej i några dagar nu. Dom typ känner varandra så dom ville ses. Kommer bli skoojj, saaknar Moa enoormt!
 
Sen nyss kom man hem efter att ha varit ute med Matilda och Emmie. Vi hade absolut ingenting att göra så vi ba gick på gatan bort mot målen. Sen när vi äntligen kom till målen hade det gått typ tre timmar så jag var tvungen att gå hem. Frös ihjäl om mina händer för att jag försökte smsa så fingrarna typ frös ihjäl. Nu har man nyss skickat iväg ett sms till han och hoppas få ett svar så jag kan sova gott inatt. Saknar honom så enormt. Men det skiter la han i iallafall. Får med ta och göra det snart innan jag går under helt.
 
Men aja, här får ni lite random bilder på mej som visar hur kul man kan ha med en webbcamera. Hade lockat håret innan idag men de blev så fult så jag plattade ner de men det var fortfarande lockigt. Sen imorgon ska man typ ta någon 'borttagningsfärg' som ska göra att min hårfärg jag har färgat ska försvinna. Kanske inte är säkert att det kommer funka men vi får testa. Värsta fall får vi färga det direkt efteråt. Känner för att bli ljusbrun i håret. Eller kanske mörkblont. Vi får se vad jag känner för då. Sen kanske jag hinner vara med Matilda och Emmie efter det med. :)
 

Lördag

Jag vaknade och så kollade jag på xfactor från igår. Som jag missade för att jag stack ut med Matilda istället. Man kunde visst vinna xfactor billjätter där och en i Nässjö vann. Grattis till henne! Fett avis men aop. Nu ska vi snart iväg. Eller snart och snart.. Om någon timme men jag har börjat fixa håret och lite sånt i alla fall. Fett sköönt med lov med ja. Dehär var jag till skolan igår med all snö! Feett kallt!

Chatroulette

Nyss stack älsklingen hem efter att ha varit med henne ett tag nu. Hon ska iväg till någon hennes mamma känners föddelsakalas så hon ska med. Själv har jag inte en anning om vad jag ska göra ikväll. Typ sova, vi har ju fått höstlov nu. En hel vecka ledigt. Känns så enormt skönt! 
 
Ni får en bild på hur hemska jag och Matilda såg ut när vi var inne på chatroulette och hade as kul. Vi har inget liv vi vet. Men det vi gör älskar vi! 
 

Snö.

Jag hatarsnö! Verkligen hatar det! Det är det värsta finns! Självklart ska de börja snöa nu då. Det är oktober?! Det är för tidigt för snö? Har dom tänkt att jag ska vara här med snö tills Mars eller?! Nej fy aldrig i hela mitt liv! Jag vill ifrån Sverige, NU! Nu hoppas vi på att snön smälter tills imån och att det blir varmt! En bild från min ballkong för att se hur hemskt vi har det här.

Utvecklingssamtal!

Idag hade jag utvecklingsamtal vid klockan sex. Det gick faktiskt sjukt bra? Dom snackade inte om betyg eller omdömmen eller något sånt. Utan bara om hur jag trivdes i skolan och hur dom tyckte jag var. Lite skit snack från dom bara annars var allt lugnt. Sen mobbade dom mej för att jag skriver 'dej, mej, sej' och säger att man måste skriva 'dig, mig, sig' något jag dock aldrig någonsin kommer kunna ända på. För mina förra lärare i Mjällby sa att man fick skriva så. Plus så finns de orden med i min dators ordlista så så är det. 
 
Sen fick jag hämta min kemi bok för att vi har prov i de tills imån. Det är ca 20 sidor i den boken sen massa i skrivboken. Öppnade den såg vad jag hade sen gav jag upp. Provet får väl gå som det går. Men imån är sista kemi lektionen vi har kemi denna terminen så det provet kommer avgöra mina betyg. Sedan byter vi till biologi. Hoppas hon är snäll och ber oss göra något enkelt snälla snälla! Blir glad bara jag får ett E (L
 
 

Han,

Idag hade jag bestämmt med Simon S och Matilda att vi skulle ta sällskap till skolan. Eftersom min mamma jobbar så det bara är min lillebror som är hemma skulle vi ses hos mej. Jag vaknade av min väckar klocka vid klockan sex. Sen tar jag upp mobilen svarar på något sms och kollar lite. Jag blundar lite med ögonen sedan öppnar jag dom igen. Då har klockan blivit tio över sju?! Jag som var tvungen att duscha innan skolan?! Så jag kutar ner till duschen. Hinner precis ta på mej kläder och torka håret lite innan Simon ringer på dörren. Så får han gå in och mobba mej när jag sminkade mej. Men sedan kom Matilda och Simon A med för han smsade Simon S och frågade om dom skulle ta sällskap. Så vi kom i alla fall i tid! :)
 
Skolan var heelt okk. Fick 95/100 på något gångerprov på matten vi gjorde för typ evigheter sen?! Så det var ju bra. Men vi gjorde ett nytt idag. Lika dant. Cepe läraren gav oss hur lite tid som helst så jag hann inte med allihopa.. Sen följde babe Matilda med mej hem. Vi deppade framför datan och hade as kul som jag alltid har med henne? Äälskarhenne..
 
Varför måste killar vara så svåra? Man vet ju aldrig vad dom ska svara eller göra. Sen varför måste man alltid gilla dom som man aldrig kommer kunna få? Ger seriöst upp. Hoppet om honom har jag gett upp för länge sedan. Men vill fortfarande. Saknar allt.
 

Kemi,

Nu har man kommit hem från skolan. Vi gjorde fruktsallad på hemkunskapen. Sjukt gott asså. Nu är jag hungrig och bara väntar på att pappa ska komma hem och laga mat någon gång. Sen så sitter jag och pluggar ihjäl mej på cepe kemin. Vi ska typ kunna 'farosymbolerna' och 'vad massa skålar och grejer heter'. Dom sa att de var något mera med. Men fattade inte vad dom menade. Vi har prov på det tills på Freedag.. Stolt är jag som fick 10/10 på matten idag med. Var tio tal i decimal form som man skulle skriva i bråkform.. :) Tror jag det va. Sen föresten, igår fick jag 9+/10 på gympan. På GYMPAN. Typ sjukt. Man skulle typ springa och hoppa upp på en trampett där man sedan skulle göra någon rörelse i luften som han bestämmde innan man landade på fötterna i maddrassen. Här får ni en låt jag pluggar sönder till just nu! Lyssnade på den om och om när jag åkte flygplanet. När jag sov med. Så det blev bra!

Chill

Idag var man i skolan, lika skoj som vanligt. Om inte roligare? Var sjukt trött idag med och blir allting mycket bättre! Men funkar bara på måndagar annars orkar jag ingenting i stället. Men efter skolan så träffades jag och Matilda lite senare utanför Willys. Där gick vi sedan ner till stan. Men påväg ner till stan träffade vi Simon A på vägen. Så vi följde tillbaka honom till Willys. Sen stannade vi ett tag där innan Simon skulle hem. Då började vi gå med honom hem medan han cyklade förbi. Men då cyklade Simon S förbi så vi började ropa på honom. Han hade visst precis varit och ring på hos mej men min pappa sa att jag var ute någonstanns. Så då chillade vi alla fyra utanför mitt hus. Min granne är läskig. Säger bara det. Men det slutade med att vi satt i min säng och sjöng eller något. Sen stack dom för ett tag sen. As chill dag.
 

ISAAAK.

JAAAG ÄR  KÄÄÄR. Yepp. Nu har jag äntligen kollat på det senaste xfactor. Isak asså... JAG DÖÖR. Han är.. Ååååh finns inte ord. Så underbart grym! Här får ni en super söt video på denna killen! Som sagt. Jag dör så underbar han är..  Finns inget att säga.
Och ja, såhär blir jag när jag är trött och inte orkar göra någonting..
HEJJA ISAK.
 
 

USA.

Kommer lägga ut några bilder här från där jag var i usa och fottade med min systemkamera. Jag gjorde det bara en dag. Orkar ej leta upp pappas kamera så ni får nöja er. Men den dagen så gick vi mest omkring på gatorna och gick upp i The Empire State som är just nu New Yorks största hus. Det är det ni kommer få bilder ifrån. Kanske kan lägga in lite fler sedan när jag orkar.
 
Vi var en grupp på ca 30 personer som var och reste tillsammans. Jag och min lillebror var dom yngsta. Vi var en vecka i New York där vi gjorde nästan lite vad vi ville. Men vi gjorde saker tillsammans med den dära "gruppen" lite då och då. Sedan efter den veckan så åkte hälften hem eller skulle stanna en vecka till i New York. Men min familj och 11 andra då åkte flyget till Florida där vi skulle vara i 4 dagar. Dom flesta låg bara och solade men vi gick på Disneyworld och lite sånt. Sjukt kul faktiskt.
 

Efterbliven Xfactor!

Har just tagit och kollat på dom två avsnitten som jag missade medans jag var borta. Började kolla vid kanske sex. Då tänkte jag "Nästa Xfactor börjar ju vid åtta så om jag kollar på detta nu så hinner jag kolla på det som går då också" men självklart så var dom ju mycket längre än en timme. Men nu har jag nyss kollat klart på dom två i alla fall. Men på tv4play kan man inte kolla på det programet från början än. För det är ju live nu. Men inte direkt kul att kolla bara på vem som åker ut och det. Får ta och kolla på det senare ikväll om det kommit ut då.

Mina två favoriter är Isak och Awa! Isak är så sjukt underbart snygg och gullig! Han leende är hur vackert som helst. Sen sjunger han ju helt fantastiskt också? Mycket kärlek till han alltså. Hoppas verkligen att han vinner. Sen den andra är Awa. Hon ser ut att vara mycket mindre än hon är! Men hon sjunger ju faktiskt riktigt bra. När hon sjöng "Call me maybe" var de sjukt grymmt med. Dessa två var dom två jag sa från början att dessa två kommer gå vidare jag hejjar på dom! Nu får dom ta sej riktigt långt och vinna hela alltet tycker jag!
 

Fredag. Helg. JAAA!

Nu har man nästa nyss kommit hem från skolan. Bara ätit och lite sånt. Slutade vid fem i halv två. Är så sjukt trött så det finns inte. Blir väl att sova hela helgen eller någonting. Kommer ändå inte ha någonting att göra. Just nu blir det väl att plocka in sakerna från usa. Dom har äntligen kommit! Typ över lycklig? Sjukt glad med det jag köpt i alla fall. Bara lite segt att mina fina tavlor är sönder. Den ena sprack glaset på när vi kom till florida från new york. Så den är helt viken. Vi låter den stå under massa saker så den ska platta till sej. På den tavlan är killarna i One Direction. På den andra tavlan så böjde vi den för att den skulle få plats i resväskan. Så den ligger under en matta i vardagsrummet.. På den är det några bilder på One Direction sen så har en sjukt grym kille som satt på gatan skrivit mitt namn på den! Jätte fina är dom! Här får ni en bild när jag hade tråkigt. Vet inte vad jag ser ut som men men..
 

Dagen.

Idag så har jag gått i skolan. Fick gå upp as tidigt eftersom jag kommit hem från usa igår. Så våra väskor hatade oss och det hade hänt något så dom hade typ stannat på flygplatsen i Paris. Innan visste ingen var dom var någonstanns. Mamma ringde nyss och fick fråga dom! Dom sa att våra väskor nu låg i Göteborg och att någon ska köra hem dom till oss senare ikväll eller i morgon! Men i alla fall. Så jag hade alla mina saker i min väska. Så jag fick sticka hem till Matilda för att kamma håret och låna hennes mascara innan vi åkte till skolan! Skolan var hemsk. Nejmen det var helt okej. Bara det att jag hatar skolans dörrar och dom hatar mej. Säger ingenting mera om det. 

Efter skolan så följde jag och Klara med Matilda till hennes farmors jobb. Hon jobbar på en frisör salong och färgade Matildas sidecut svart igen eftersom det förra växt ut. Sen klippte hon till dej lite. Efter det så följde Matilda med mej hem. Hon stack hem för kanske en halvtimme sen. Vi hade värdens bästa som vanligt. Hon är världens bästa någonsin. Älskar henne! Här får ni en grymmt vacker bild på mej och denna tjejen. 


Börjar om på nytt.

Hej, jag har då slutat blogga för evigheters evigheter. Men mina två bästavänner bloggar så jag vill vara lika tuffa som dom vet ni! Har radderat alla mina gammla inlägg som jag skrev för nästan ett år sedan. Så vi säger att den är helt ny startad. Designen på denna är ju inte direkt ny. Men är så extremt icke lat så har frågat några i fall dom skulle kunna fixa det till mej. Får se hur det blir med det annars får jag väl ta och ladda ner Gimp så jag kan fixa den någon gång jag orkar. Men då vet ni detta som var jätte bra att veta eller något! Klockan är halv tio och jag är trött. Får väl tagga skolan imorgon! Bjuder på bilden.
 
 

RSS 2.0